Om oss


Vi brinner för kvalitet.

Om Gårdsbutiken

DET HELA STARTADE 2006


2006 köpte vi gården där den huvusakliga sysslan är äggproduktion men även spanmålsproduktion. Vi började med en liten äggbod på ladugårdsbacken för att kunna tillfredställa de närmsta grannarnas behov. I samma veva vart vi medlemmar i Smaka på Västmaland där vårat intresse för bra kvalatativ och närproducerad mat växte. Vi hade då ett gammalt magasin på gården som var i behov av att rustas och vi gjorde slag i saken år 2018 och började rustade upp magasinet för att utöka våran äggbod. I december år 2019 slog vi upp dörrarna för allmenheten för första gången. Sedan dess har vi byggt ett litet fik på övervåningen.

 

LOKALT


Vi vill hjäpa lokala producenter att lyftas fram, oftas är det svårt att hinna med allt, både producera bra livsmedel och ha tid att marknadsföra och sälja sina produkter. Där vill vi vara ett kompliment och hjälpa producenter att nå hela vägen ut.


FANTASTISK ATMOSFÄR


Vi brinner inte bara för bra och god mat, vi värnar även om den svenska landsbygden. Därför försöker vi anpassa lokalen och produkterna i ett genomgående tema som gynnar svenska produkter och svenska lantbruk.

Om oss

Vi är familjen Widén. Familjen består av mor och far med oss 3 syskon, även våra respektive och barn. Alla vi driver detta som ett gemensamt projekt. Samanlagt blir vi ett gäng på 16 st.